Quinta do Tapadinho, Vila Nova de Oliveirinha, Portugal | T 00351-238692314 | info@campingtapadinho.com

Camping Tapadinho: voor campers en caravans

Camper & Caravan Park Tapadinho bevindt zich op Quinta do Tapadinho, een landgoed net buiten het dorpje Vila Nova de Oliveirinha.

De quinta is 4,5 ha groot en heeft ruime terrassen op het zuiden met uitzicht op het dal, welke ook wel de 'vallei van de stilte' wordt genoemd. Een groot deel van het landgoed bestaat uit een naaldbos met parasoldennen en grote rotspartijen, ideaal voor een ontdekkingstocht.

De quinta is rustig gelegen en goed bereikbaar voor campers en caravans. De kleine camping heeft 15 plaatsen. Deze zijn ruim en vrij te kiezen, waarmee we de rust en ruimte willen benadrukken.

Elektra, water en sanitair op de camping

De elektrakasten zijn voorzien van euroaansluitingen, 6, 10 en zelfs 16 ampère is mogelijk.

Op diverse plaatsen zijn watertappunten aangebracht, zodat u niet ver hoeft te lopen.

Voor de campers is er een eenvoudige camperverzorgingsplaats, waar 'grijs' en 'zwart' water geloosd kan worden. De toiletcassette van uw camper of caravan kan geleegd worden in de daarvoor speciaal aanwezige toilet. Voor beide plaatsen geldt dat chemische middelen niet gebruikt mogen worden, deze verstoren het biologische proces in de septictank.

Het sanitairgebouw is klein en eenvoudig. De doucheruimte is verwarmd, het warme water is gratis en u kunt gebruik maken van de algemene wasmachine.

Verse broodjes en gratis wifi

Voor degenen die willen internetten, is er gratis wifi over de gehele camping.
Dagelijks kunt u verse broodjes bestellen, behalve op zon- en feestdagen.

De camping staat onder Nederlandse leiding van Lydy en Liesbeth, 'bewaking' is aanwezig in de vorm van Drieske en Peerke, onze hondjes.

Voorzieningen

'Ons' dorpje Vila Nova de Oliveirinha ligt ongeveer 6 km ten westen van Oliveira do Hospital, waar alle voorzieningen aanwezig zijn, zoals supermarkten, restaurants, ziekenhuis en dierenarts. Oliveirinha zelf heeft 3 cafeetjes, waarvan een met een mini-mercado, hier zijn brood en wat levensmiddelen te koop. Er is een postkantoortje, een viswinkel en een apotheek, waar de burgemeester van het dorp werkt.