Hondvriendelijke camping in Portugal

Camping Tapadinho is hondvriendelijk. Hier geen drukke weg, geen directe buren, maar rust en ruimte. Hierdoor kunnen de viervoeters heerlijk vrij bewegen. Met name de lager gelegen terrassen zijn heel geschikt voor gasten met honden. Vanaf hier loopt u zo het dal of de bossen in.

Uw hond mag vrij rondlopen. Er zijn echter wel wat regels. Soms zijn er meer honden dan mensen. Daarom beperken we het aantal honden tot 2, meer in overleg.
U bent en blijft verantwoordelijk voor uw hond, wat betekent dat u altijd oplet. U kunt daar, zonodig, op aangesproken worden.

Beneden in het dal hebben we een grote vijver in de wei gemaakt. Daar kunnen de honden zwemmen, dabberen en spelen naar hartenlust.

Volop wandelmogelijkheden

De omgeving van de camping is heuvelachtig en bosrijk. Vanaf de camping kunt u zo aan de wandel met uw 4-voeter. Vraag gerust naar onze uitgezette wandelingen.

Hondenoppas-service

Wilt u een dagje weg zonder hond, dan kunt u gebruik maken van onze hondenoppas-service. Wij zorgen ervoor dat het uw hond aan niets ontbreekt en u kunt met een gerust hart op pad.

Opmerking: Bescherm uw hond tegen de zandvlieg. Deze kan de ziekte Leishmaniose veroorzaken. Raadpleeg hierover uw dierenarts.