Nieuwsbrieven van Camping Tapadinho

Hoe het allemaal begonnen is en wat we op de Quinta meemaken, kunt u lezen in de nieuwsbrieven.

Verschenen nieuwsbrieven (.pdf)

Nieuwsbrief 20 – Een uitgebreide update van 2012 met een link naar een leuk “olijvenpret”-filmpje

Nieuwsbrief 19 – Een update van 2011 met veel foto’s.

Nieuwsbrief 18 – Onze eerste gasten verblijven op de camping: Camper & Caravan Park Tapadinho. We wonen in ons kersverse huis en Lydy heeft haar massagepraktijk aan huis.

Nieuwsbrief 17 – Een vergeten nieuwsbrief met daarin wel belangrijk nieuws, zoals de verkoop van ons huis in Nederland, de aanleg van de infrastructuur van de camping en de start van de bouw van ons nieuwe huis.

Nieuwsbrief 16 – De bouw van het sanitairgebouw en de camperverzorgingsplaats zijn begonnen, maar ook tijd voor feest en ontspanning.

Nieuwsbrief 15 – Lydy begint haar massage praktijk, Beiraly, in het centrum van Oliveira do Hospital en we hebben telefoonaansluiting en daardoor sneller internet.

Nieuwsbrief 14 – Het waterprobleem is opgelost door de ontdekking van een nascente en we zijn nu officieel ingeschreven in Portugal op Quinta do Tapadinho. We ontvangen onze eerste gasten op de ‘camping’.

Nieuwsbrief 12 – We zijn met de caravan naar de quinta verhuisd, er is water en electra. De plannen voor het camper en caravan park zijn in de koelkast gezet.

Nieuwsbrief 11 – Het traditionele dorpsfeest met de brandweer met muziek en dans, daarna frango (platte kip) eten bij Gloria.

Nieuwsbrief 10 – Een presentatie van Quinta do Tapadinho met behulp van Google.

Nieuwsbrief 9 – Lilyland wordt Quinta do Tapadinho en helaas keurt de gemeente het plan voor de camping op de terrassen af.

Nieuwsbrief 8 – Nos compramos um tractor com uma capinadeira, deze logeert in het cafe. Wat wordt de naam van onze quinta: Carvalheiras of Tapadinho?

Nieuwsbrief 7 – We hebben een weekje in de put gezeten, maar na regen komt zonneschijn en zijn we een dagje naar Coimbra geweest.

Nieuwsbrief 6 – Na 3 dagen boren wordt er een waterbelletje van 1,5 m3 gevonden, flinke tegenslag, geen aqua betekent geen camping.

Nieuwsbrief 5 – De officiële overdracht van Lilyland heeft plaatsgevonden en met Antonio en Rui gaan we op zoek naar een watermijn.

Nieuwsbrief 4 – Door het opschonen van het land komen er leuke dingen tevoorschijn, zoals harspotjes. Ook zijn we al zeer bedreven in het maken van vuur(tjes).

Nieuwsbrief 3 – De herder is een dagje met zijn kudde op visite geweest, het was een gezellige beestenbende.

Nieuwsbrief 2 – Een hondvriendelijke nieuwsbrief met daarin een g(r)oot(se) ontdekking op Lilyland met dank aan de helpende handen van H&P.

Nieuwsbrief 1 – Een prachtige quinta gekocht, de basis voor Camper & Caravan Park Tapadinho is gevonden. De RVU heeft het op film vastgelegd. Bekijk het filmpje hieronder:

(Alle nieuwsbrieven zijn in .pdf-formaat. Kunt u de bestanden niet lezen, download dan gratis de pdf-reader.)