Quinta do Tapadinho, Vila Nova de Oliveirinha, Portugal | T 00351-238692314 | info@campingtapadinho.com

Overwinteren in Midden-Portugal op Camper & Caravan Park Tapadinho

Wie het natte kille herfstweer beu is, wie tijdens de vaak kwakkelende winters verlangend uitziet naar een beetje zon, bieden wij de mogelijkheid om tegen een speciaal tarief de winter door te brengen op Camper en Caravan Park Tapadinho.

De camping is geschikt voor zo'n langer verblijf. Alle terrassen liggen op het zuiden, kijken uit over de olijfbomen en worden tegen mogelijke koude winden uit het Estrela gebergte beschermd door hoge pijnbomen. Kortom: een camping ideaal om te overwinteren.

Milde, zonnige winters

De Beiras-provincies hebben een klimaat met warme, droge zomers en milde, zonnige winters. In de winter kan het 's nachts fris zijn, soms is er lichte nachtvorst, maar overdag is het vaak goed toeven in het zonnetje.

Omdat de streek nog niet bedorven is door massatoerisme, kunt u hier genieten van een ontspannen sfeer en de vriendelijke mensen. Vanaf de camping kunt u een dagtripjes maken naar de Serra de Estrela of de Caramulo of de steden Coimbra en Viseu. Ook Porto behoort tot de mogelijkheden, waar u port kunt proeven en een hapje eten bij de porthuizen aan de kade van de rivier de Douro. Wilt u een paar dagen op hotel in Porto of Lissabon, geen probleem, uw camper of caravan kan hier gewoon blijven staan. Meer tips vindt u onder Activiteiten »

Caravanstalling

Naast kamperen, bieden wij de mogelijkheid om uw caravan op onze quinta te stallen. De voordelen hiervan zijn o.a. een kostenbesparing van brandstof en tol, en u kunt voor een korte vakantie tussendoor met het vliegtuig komen.